Error
Er kunnen enkele redenen zijn waarom deze error zich voordoet:
1. U heeft Adobe Flash Player niet geïnstalleerd. Druk op de knop hieronder om deze te downloaden.
2. U heeft niet de juiste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd. Druk op de knop hieronder om versie 8 of 9 te downloaden.
3. Heeft u de laatste versie van Adobe Flash Player en deze site doet het nog steeds niet? Bekijk dan of uw browser javascript ondersteund.
download_flashplayer
Lessen
Praktijklessen

Vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent mag je beginnen met autorijlessen.     

Het behalen van het Rijbewijs B Bestaat uit twee delen, de theorie en praktijk.

 Als je wilt weten hoeveel lessen je ongeveer nodig zou hebben om tot een goed resultaat te komen, kan je bij ons een intakeles afspreken. Tijdens de intakeles beoordeelt de instructeur hoe snel je informatie opneemt, aan de hand daarvan krijg je een gedegen advies mee. De intakeles van 60 minuten

Je hoeft nog niet in het bezit te zijn van een theoriecertificaat.
Voor je praktijkexamen moet je wel over een theoriecertificaat beschikken (let op: het theorie certificaat is 1.5 jaar geldig). Binnen 1,5  jaar moet je dus ook praktijkexamen doen. Laat je het certificaat verlopen, dan zul je opnieuw theorie examen moeten doen.

Hoeveel lessen je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste je aanleg. Maar ook de frequentie waarmee je gaat lessen.

Kandidaten die 2 of meer keer per week lessen, hebben per saldo minder lessen nodig. Je wordt voor de rijles van huis gehaald en na de les uiteraard ook weer thuis gebracht. Je kunt ook van een andere locatie in de Zaanstad (bijv. school of werk) gehaald worden.

De lessen worden zoveel mogelijk in het examengebied gereden en alle examen onderdelen krijgen ruimschoots de aandacht.

Leeftijdcriteria begeleid rijden

zie www.2todrive.nl  

                   

Theorielessen

Voor het afleggen van het theorie-examen moet je 16.5 jaar of ouder zijn.
Het theorie-examen wordt afgenomen door het CBR. Het CBR heeft onder andere in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar theoriecentra.

Internetcursus

ITHEORIE.NL

Om theorie te leren hebben wij ook een theorielokaal op internet.

Slagen voor het nieuwe theorie-examen lukt niet zonder theorielessen te volgen en examen te oefenen. Slechts een deel van de jongeren stapt naar het theorielokaal van de rijschool. Een ander deel van de jongeren weigert 8 lange avonden of 2 hele dagen in een theorielokaal te zitten.

De jongens of meisjes proberen door zelfstudie voor het theorie-examen te slagen. Voor de meeste betekent dat één of meerdere keren zakken. Een kostbare grap. Daarvoor is er ook Theorie op internet. Daar kan je alles leren voor het nieuwe theorie examen. 90% slaagt daarmee in 1 keer.

theorielespraktijkles

Kijk hoe een theorie examen in zijn werking gaat bij het CBR.

www.youtu.be/vgFC5nUV3e8 

Kijk hoe een praktijk examen in zijn werking gaat bij het CBR.

www.youtu.be/vUdU1DOtSFc 

 


Overige downloads

handleiding_navigatiesysteem.pdf