Error
Er kunnen enkele redenen zijn waarom deze error zich voordoet:
1. U heeft Adobe Flash Player niet geïnstalleerd. Druk op de knop hieronder om deze te downloaden.
2. U heeft niet de juiste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd. Druk op de knop hieronder om versie 8 of 9 te downloaden.
3. Heeft u de laatste versie van Adobe Flash Player en deze site doet het nog steeds niet? Bekijk dan of uw browser javascript ondersteund.
download_flashplayer
Aanbieding

Het eerste pakket, 29 autorijlessen van 1 uur en het praktijkexamen incl gebruik auto

Je kunt bij ons je rijopleiding op de normale manier of op de snelle manier volgen.

De normale opleiding

Met deze opleiding volg je 1 of 2 keer in de week een rijles.

De versnelde opleiding.

Je kunt dan binnen een afgesproken tijd je rijbewijs halen. Bij de intakeles, kan de rijschool samen met jouw bepalen welk pakket ( 1, 2 of 3) voor jouw van toepassing is. Want ook met een versnelde opleiding geldt dat je zoveel mogelijk kans moet maken om in 1 keer te slagen.

Bij de snelle opleiding wordt aan het begin van de cursus bij het cbr een datum voor je praktijkexamen gereserveerd. Het examen kan dan in overleg met jouw dan 5 of 10 weken na het starten van de cursus plaatsvinden. Dit komt neer op 6 of 12 uur rijden in de week. Het beste kun je deze lessen overdag volgen, dit i.v.m. het intensievere verkeersaanbod overdag.

De prijs van pakket 1 is € 1395,00,  De prijs voor een normale of een snelle opleiding is hetzelfde. U kunt het pakket uitbreiden met een tussentijdsetoets, dit is mogelijk voor € 115,00. De betaling van dit pakket kan in 1 of in 2 delen. Deel 1 bij aanvang en deel 2 bij les 15. (Voor de cursus geldt een tijdslimiet van 1 jaar.)


Het tweede pakket, 40 autorijlessen van 1 uur en het praktijkexamen. excl gebruik auto

Heb je wat meer lessen nodig om het niveau te halen dat nodig is om in 1 keer te slagen, dan is pakket 2 een goede optie.

Deze opleiding kan ook op de normale of op de snelle manier gevolgd worden. Ook hier wordt bij de versnelde opleiding aan het begin van de cursus een datum voor je praktijkexamen gereserveerd. Het examen kan dan in overleg met jouw dan 5 of 10 weken na het starten van de cursus plaatsvinden. Dit komt dan neer op 8 tot 16 uur rijden per week. Ook dit pakket kun je natuurlijk uitbreiden met een tussentijdsetoets, dit is mogelijk voor € 115,00.

Op het praktijkexamen moet je de CBR-examinator een geldig theoriecertificaat tonen, dit betekent dat als je nog geen theoriecertificaat in je bezit hebt dit ook in deze weken moet gaan halen. Als je dit certificaat niet hebt op de dag van het praktijkexamen, wordt het examen niet afgenomen.

De snelle opleiding van pakketten 1 en 2 zijn ideaal voor mensen met weinig tijd: het rijbewijs kan binnen een kort tijdsbestek behaald worden.
Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat deze cursus zeer intensief kan zijn zowel lichamelijk als geestelijk. Je moet in zeer korte tijd veel informatie opnemen en verwerken en je zit meerdere uren per week in de auto. (Voor de cursus geldt een tijdslimiet van 1 jaar.)

De prijs van pakket 2 is € 1820,00,  De betaling van dit pakket kan in 1 of 2 delen. Deel 1 bij aanvang en deel 2 bij les 20.

Voor meer informatie en voorwaarden plus prijzen mail of bel ons.